Casă distrusă în incendiu (VIDEO)
O căsuță din Balș de pe strada Popa Șapcă din Balș, a fost distrusă, sâmbătă după-amiază, aproape în totalitate în urma unui incendiu.
Locuinţă distrusă de explozia unei butelii (VIDEO)
O femeie în vârstă de 61 de ani, din Nicolae Titulescu, a ajuns la spital cu arsuri după ce, sâmbătă seara, o butelie a explodat în locuinţa sa, cinci camere fiind afectate.
Doi răniți în urma unui accident la Priseaca
Două persoane, soț și soție, au fost rănite grav și au ajuns la spital, sâmbătă dimineață, în urma unui accident produs pe DN 65 – E 574, în afara comunei Priseaca.
„Și tu poți fi Moș Crăciun”
Primăria Municipiului Slatina organizează în perioada 9-24 decembrie 2019 campania umanitară „Și tu poți fi Moș Crăciun”.
Accident cu trei victime la Iancu Jianu (VIDEO)
Trei bărbați au ajuns în stare gravă la spital după ce, vineri după-amiază, au fost implicate într-un accident produs pe Drumul Județean 653, în comuna Iancu Jianu.
prev
next
O căsuță din Balș de pe strada Popa Șapcă din Balș, a fost distrusă, sâmbătă după-amiază, aproape în totalitate în urma unui incendiu.
O femeie în vârstă de 61 de ani, din Nicolae Titulescu, a ajuns la spital cu arsuri...
Două persoane, soț și soție, au fost rănite grav și au ajuns la spital, sâmbătă dimineață,...
În fiecare an, seara de 5 decembrie este aşteptată cu emoţie de toţi copiii. Ei îşi curăţă cizmele, le aşează aproape de uşă sau de fereastră, în aşteptarea lui Moş Nicolae. Conform tradiţiei, cei cuminţi primesc de la moş dulciuri, iar cei neascultători, o nuieluşă. Tradiţia...
Magistraţii Judecătoriei Balş l-au condamnat la cinci ani de închisoare pe şoferul de tir...
Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pe două săptămâni....
Cele trei focare înregistrate de la începutul acestui sezon rece sunt în Slatina.
Ministerul Sănătăţii a repartizat cu titlu gratuit Direcţiei de Sănătate Publică Olt 52.670 de...
Cele două focare de varicelă se manifestă la Grădiniţa cu Program Normal „Spiru...

Life style

La mărime, e aproximativ cât un Audi A6, oferă o autonomie de 620 de kilometri și ajunge de la 0 la 100km/h în sub 2.5 secunde.

iulia-motoc-aleas-de-senat-contretat-de-psd

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Iulia Antoanela Motoc a foist propusă de PDL si independenti pentru functia de judecător la CCR, a primit luni 71 de voturi "pentru", număr ce i-ar valida astfel mandatul în locul lui Nicolae Cochinescu.

Rezultatul votului pentru numirea unui judec?tor la CCR din partea Senatului a fost prezentat de către chestorul Constantin Dumitru (PDL), care a anuntat că, din totalul de 137 de senatori, au fost prezenti si au votat 136 (mai putin C?t?lin Voicu, aflat în arest). Dintre acestia, 71 au votat-o pe Iulia Antoanela Motoc, iar 65 pe Teodor Melescanu. Dumitru a subliniat că, fiind respectate conditiile legii, Iulia Motoc este numită de către Senat drept judecător la CCR. Motoc nu a participat la sedinta de plen.

Video Slatina

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.
Ingredientele pentru șase porții: carne de vită 900 g
Preparare: Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu...

oferta filmari

Economie

Începând cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobilă care activează pe piaţa...
Primul pas pentru ieftinirea carburanților a fost făcut: proiectul de eliminare a supraaccizei la...

Beauty & style

Vedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit...
Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ a fost gazda a celei de a III a ediții a...
Foloseşte creionul dermatograf maro sau brun închis pentru a accentua linia genelor numai pe...

Medicină veterinară

La Ipotești autoritățile au demarat acțiunea de eradicare a tuturor suinelor dintr-o fermă. Până acum, au murit sau au fost omorâți preventiv din cauza pestei aproximativ 3700 de porci.
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...