12 motive sa consumi mai multa sfecla rosie

sfecla-rosieSe spune despre sfecla rosie ca are puteri purificatoare pentru tot organismul. Fie ca o faci suc, ca o combini cu mar si morcov, sa o fierbi sau ca o preferi cruda, sfecla este o leguma miraculoasa.

 Mai mult, sfecla are puternice proprietati anticancerigene. Asta datorita faptului ca are in compozitie betacianina, substanta reponsabila pentru pigmentul rosu puternic.

Atentie la faptul ca sucul de sfecla rosie nu trebuie consumat in cantitati uriase, ci cu precautie, nu mai mult de un pahar pe zi.

Sfecla rosie regleaza tranzitul intestinat si este un aliat exceptional in lupta cu cancerul, gripele, boli infectioase si boli bacteriene.

Sucul de sfecla rosie mai este benefic si pentru ca regleaza digestia, trateaza anemia, constipatia si infectiile urinare. Mai mult, se pare ca un pahar de sfecla baut zilnic poate regla apetitul in mod exceptional.

Conform Dr-Catalin-Luca.ro, terapeutul naturist austriac Rudolf Breuss a vindecat nu mai putin de 45.000 de cazuri de cancer, precum si alte afectiuni cronice cu ajutorul sucurilor de legume si al ceaiurilor din plante.

Mai mult, sfecla rosie este un remediu naturist si pentru stimularea sistemului imunitar, impotriva racelilor, bronsitelor, afectiunilor urinare, balonare, gastrita si nu numai.

Sfecla rosie detoxifiaza organismul de substante daunatoare.

Consumul de sfecla rosie este exceptional si datorita faptului ca ajuta organismul sa se regenereze mai repede.

Sfecla rosie stimuleaza activitatea cerebrala si creste rezistenta la efort fizic.

Atentie si la faptul ca sfecla rosie este unul dintre alimentele recomandate pentru a stabiliza glicemia pacientilor cu diabet de tip I si II. Sfecla rosie are si efecte diuretice si substante cu efect hipoglicemiant.

Sucul de sfecla rosie protejeaza celulele hepatice si ajuta la regenerarea acestora.

Sucul de sfecla rosie trateaza si anemia si bolile renale, constipatia si stimuleaza procesul de formare a globulelor rosii.

Pin It