Culinar

Ciorba de pui a la grec

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

ciorba_pui_grec

Preparare:

Puiul spălat și tranșat se pune la foc un 1,5 l de apă – avându-se grijă să se spumuiască. Se adaugă zarzavatul curățat și spălat, sarea și piperul boabe.

Pui a la marengo

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

pui_marengo

Preparare

Se presară puii cu sare și piper.

Crema de mazare verde

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

crema_mazare_verde

Preparare:

Varza, curățată de foile de prisos, se împarte în șase părți egale și se opărește cu apă sărată și lapte.

Chiftelute de linte

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

chiftelute_linte

Preparare:

Se alege, se spală și se pune lintea la fiert după care se trece prin sită.

Friptura de vita cu sos de rosii

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

friptura_vita_sos_rosii

Ingredientele pentru șase porții:

  • carne de vită 900 g

Cocktail Manhattan

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Cocktail_Manhattan

Preparare:

Se amestecă siropul de zahăr cu whiscky, bitter si vermut.

Papricas de pui

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

papricas_pui

Preparare

Se pune untura într-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati ceapa, usturoiul, sare, ardei rosu si boia de ardei. Se amestecă împreună până când ceapa este translucida. Adăugați bucățile de pui și se toarnă apă peste tot. Gatiti la foc mediu timp de 1 oră, adăugând mai multă apă, dacă este necesar.