Machiaj Majestic ELEGANCE - VIDEO

Beauty & style

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Share on Facebook

 

Sfatul meu este să nu mai fii inhibată și să te simți bine cu orice, atât timp cât nu încalcă “regulile” și nu se încadrează în extreme sau penibil. Invață să devii  indrazneață!
machiaj-de-seara

 

Pornești de multe ori cu gândul că ai venit la salon pentru un machiaj cât se poate de simplu, deoarece te bazezi pe faptul că ești o femeie ce apreciază lucrurile simple și de bun gust, dar dorești în acestă notă de simplitate să te faci remarcată. Aici intervin eu, make-up tău, menirea mea este să găsesc cea mai bună soluție pentru tine, astfel încât să te simți cu adevărat deosebită,  deoarece eu știu că venind la mine, make-up tău,  iți dorești ceva special.

Să nu uiți  că machiajul de seară este prilejul ideal pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile feței, accentuând ochii sau buzele. Prin machiajul de seară trebuie să înțelegem calea de mijloc între machiajul de zi și machiajul de ocazie. Acesta este mai accentuat decât machiajul de zi dar nu atât de strălucitor ca machiajul de ocazie. Totodată, machiajul de seară trebuie asortat la o ținută pentru a-ți creea o imagine cât mai bună.

Când ne gândim la machiajul de seară, avem in minte: serile în care ieșim la restaurant, plimbările în parc, serile în care mergem la film sau teatru, serile în care ne vedem cu prietenii, cinele romantice, cocktail-urile, festivitățile, reuniunile colegiale, ieșirile la cafea, și în general orice ieșire de seară care nu constituie neaparat o ocazie specială, ci face parte din activitățile uzuale.

Machiajul de seară este o mare problemă pentru multe dintre noi, și în cele mai multe cazuri fie adoptăm un machiaj greșit, fie ne rezumăm la mult prea multă simplitate, care nu are efectul scontat în toate cazurile.

Pentru asta am să va spun căteva secrete și asta pentru a avea un machiaj perfect. Trebuie să înveți, în primul rând, să depașești propriile tale “reguli“, în care îți aplici rapid un fond de ten, o singură nuanță de fard (eventual în culoarea bluzei) și un ruj cu care ești obișnuită de ani de zile… Machiajul de seară reprezintă mai mult decât atât, el trebuie să-ți confere o prezență mai puternică decât cel “standard”, de zi, păstrând totuși limitele uzualului și evitând aspectul “extravagant“. De aceia, machiajul de seară, spre deosebire de machiajul de zi, trebuie să fie ceva mai intens, deoarece lumina pe timpul nopții fie e foarte slabă, fie e artificială – spre deosebire de lumina zilei, care este foarte puternică, scotând totul la iveală.

Și îți mai spun ceva,  un machiaj de calitate nu este cel care rezistă până când ai închis ușa salonului sau cel mult până la locul în care se desfășoară evenimentul la care participi și în loc să te bucuri de acesta scoți  mereu oglinda să vezi starea machiajului. Un machiaj de calitate este cel care rezistă, este cel care iți pune în valoare trăsăturile frumoase dar și ascunse, ceea ce tu nu dorești să se vadă (pistrui, tatuaje, puncte negre sau pori dilatați).

Ei bine, te anunț pe tine, cititorule al acestor rânduri,  că vorbesc cu încredere clientelor mele despre rezistența meachiajului realizat în salonul nostru. Nu am să păstrez secretul, am să vă spun și de ce, avem specialiști foarte buni în domeniul machiajului, care au deprins arta acestei meserii cu  make-up renumiți in domeniu, cu un portofoliu vast, urmare participării la numeroase seminarii pe această temă, dar mai avem ceva, care alături de mâna specialistului face diferența, avem produse de cea mai înaltă calitate, produse profesionale, produse care se folosesc în televiziune, acolo unde totul trebuie să fie perfect, deoarece, în caz contrar, frumusețea culorilor se topește sub lumina reflectoarelor.

De toate acestea le vorbesc clientelor mele încă de la început și îmi primesc răsplata muncii când revin în salon dupa eveniment și vorbesc cu bucurie despre cât de bine s-au simțit, căt de degajate au fost, că nu au petrecut multă vreme în  oglindă să vadă în ce stadiu se mai află machiajul și. mai mult de atât, că au atras atenția celorlalți, în fapt că s-au simțit minunat.

Citeste si…
Există alimente despre care se spune că încetinesc procesul de îmbătrânire. Celebrul Dr. Oz a vorbit despre ele în câteva ediţii ale emisiu
Ridurile, cel mai mare duşman al femeilor de pretutindeni. Nu iartă pe nimeni, nu ocolesc nicio faţă, nu uită să apară indiferent de statulul
Faţa ta poate să dezvăluie diverse probleme care apar în interiorul corpului. Există o tehnică practicată de mii de ani în China pe care Dr.
Cunoscutul Dr. Oz are cateva sfaturi utile daca vrei sa arzi mai rapid kilogramele care nu te fac sa te simti bine in pielea ta. Asa ca citeste-le
Înainte de a merge la hair-stylist pune-ţi o întrebare: Cât de mult compromis sunt dispusă să fac? Găsiți nuanta corectăPentru un efect ma
Dorința de a fi foarte frumoasă și atractivă caracterizează orice fată modernă, pentru că nimic nu poate fi mai plăcut decât să surprinzi

Timpul de 30 zile în care putea?i face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.