„Micul Hercule“, maşină de făcut bani pentru părinţii lui VIDEO

Social

Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Share on Facebook

giuliano_stroe

 

Giuliano Stroe abia a împlinit 8 ani, dar are deja la activ mii de ore de antrenamente fizice chinuitoare. Botezat de presa internaţională “micul Hercule”, a intrat în Cartea Recordurilor pentru performanţele sale. 
Giuliano și fratele său Claudio s-au întors din Italia în România cu familia lor, care pare să treacă printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

 

După ce la sfârșitul anului, tatăl lui Giuliano, Iulian, a postat pe YouTube un clip în care le cerea internauților să-l ajute cu bani pentru a-și putea termina o clădire pe care a început-o în curtea casei sale, de curând a început să le ceară celor 130.000 de fani de pe Facebook ai fiului său să-i doneze bani.

Potrivit Libertatea, Iulian Stroe spune ba că n-ar avea fonduri pentru a merge cu băieţii săi la doctor, ba că nu poate munci, pentru că trebuie să stea acasă cu cei mici, care sunt bolnavi.

“Trebuie să duc copiii la Bucureşti, la spital. Vă rog, ajutaţi-mă cu orice sumă, oricât de mică”- aşa sună unul dintre mesajele postate de Iulian Stroe pe internet săptămâna asta.

"Ajutaţi-mă cu nişte bani prin paypal (n.r. - un sistem de plată electronic), pentru că trebuie să rămân acasă o lună, să aştept rezultatul analizelor făcute copiilor, și abia apoi pot să mă duc la muncă", este un alt mesaj postat de Iulian Stroe.

 

Cazul lui Giuliano a intrat deja în atenţia autorităţilor. Sub suspiciunea de abuz al părinţilor asupra copilului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt va demara o anchetă.

 

Citeste si…
A început o nouă ediţie a Concursului Naţional al Copiilor „Căluşul Românesc”. La cea de a XVI-a ediție participă peste 1.700 de copii
Duminică, vicepremierul Liviu Dragnea şi Minel Prina, primarul municipiului Slatina, au semnat contracttul de finanţare care vizează reabilitare
Singurul bazin acoperit din judeţul Olt va fi inaugurat pe 1 iunie la Slatina. Slătinenii se vor putea relaxa la o sesiune de înot în bazinul ca
Federaţia Română de Şah a semnat un acord cu Ministerul Educaţiei pentru ca, din toamnă, şahul să fie introdus în şcoli ca materie opţion
Fluviul se află până în data de 26 mai, ora 18:00, sub incidenţa unei avertizări cod portocaliu ce vizează creşteri de debite şi niveluri.
Începând de miercuri, ora 09.00, şi până vineri, ora 18.00, la nivelul judeţului Olt se instituie Cod Galben ce vizează creşteri de debite c

Timpul de 30 zile în care putea?i face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.